NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO – SMAKI REGIONÓW

W imieniu organizatorów chcemy Państwa zaprosić na  XX Edycję Ogólnopolskiego Konkursu  “Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” na najlepszy regionalny produkt żywnościowy. W bieżącym roku  Wojewódzki finał odbędzie się 24 lipca na terenie gminy Wojsławice , plac przy targowisku. Głównym celem konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej żywności, produkowanej przez lokalnych wytwórców , w oparciu o tradycyjne technologie  z wykorzystaniem regionalnych surowców.

Ze względów organizacyjnych organizatorzy zwracają się z prośbą o wypełnienie karty zgłoszeniowej i formularza uczestnictwa, oraz przesłanie ich do dnia 9 lipca 2021r. na adres Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego  w Lublinie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich , ul. Grottgera 4, 20-029 Lublin lub zeskanowane zgłoszenie na adres e-mail: konkursy@lubelskie.pl.

Dodatkowe informacje pod numerem tel: 81 44 16 538, 44 16 802

Regulamin konkursu ogólny NKD 2021

Regulamin Konkursu produkty

Karta zgloszenia produkt 2021

Drukuj